تحقيقات جديد نشان ميدهد كه سبزيخواران (Vegetarians) كمتر از افرادي كه گوشت ميخورند دچار بيماري سرطان ميشوند ولي اين موضوع براي همه بيماريها و سرطانها صادق نيست.
اين تحقيقات كه بر روي 60 هزار نفر انجام شده حاكي از آن است كه افراد سبزيخوار كمتر در معرض خطر ابتلا به بيماريهاي سرطان خون، معده و مثانه قرار دارند، اما ظاهراً تأثير مصرف سبزي در بيماري سرطان روده كه يكي از كشندهترين سرطانهاست، مشابه ساير سرطانها نيست.
نتايج اين تحقيقات در مجله علمي سرطان انگليس به چاپ رسيده است.
اين تحقيقات توسط محققان دانشگاه نيوزلند و انگليس بر روي 61 هزار و 566 نفر مرد و زن انگليسي انجام شده كه در بين اين افراد، افرادي كه از گوشتهاي مختلف استفاده ميكردند وجود داشت و همچنين افرادي هم بودند كه تنها از گوشت ماهي استفاده مي كردند و برخي از اين افراد هم فقط سبزيخوار بودند و از هيچ نوع گوشتي استفاده نميكردند.
بر اساس اين گزارش به طور كلي از هر 100 نفر 33 نفر به بيماري سرطان مبتلا ميشوند كه اين خطر در افرادي كه از گوشت استفاده نميكنند، 29 درصد كاهش پيدا ميكند.
افراد سبزيخوار 75 درصد كمتر از افراد گوشتخوار به بيماري سرطان استخوان كه بيماري شايعي نيست، مبتلا ميشوند.
اين مطالعات نشان ميدهد در حالي كه افراد سبزيخوار كمتر در معرض ابتلا به بيماريهاي سرطان معده، مثانه و خون قرار دارند اما اين افراد 2 برابر بيشتر از افراد گوشتخوار در معرض ابتلا به سرطان روده قرار دارند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
سهشنبه 04,فوریه,2025